Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart, 2012 tonen

Zaterdagse activitetien

Dit is onze zaterdag ochtend activiteit, de breitensport   De breedtesprong en de hoogtesprongetjes zijn niet echt haar favorieten, daar loopt ze het liefste gewoon even langs: En ja als je dan zo’n koppie naar je ziet kijken, daar doe je het allemaal toch voor?

AFFO – again!

YESSS! Ondanks de griep heb ik toch deze week (cq. vandaag) dit Schnibbles quiltje af gekregen! Helemaal met de naaimachine in elkaar gezet en  voor mij is dat een enorme prestatie. Ik ben dus echt niet goed in naaien van blokken met de naaimachine. Juist daarom heb ik dit patroon wel zo genaaid, ook omdat de hele beschrijving en maatvoering in het patroon daarvan uit ging, dus wel zo makkelijk! Ik ben er zo blij mee! Hij lijkt ook best wel netjes recht geworden…..LOL! Fijn weekend!  

Breiten foto’s eind december

               Is het geen knapperd? Zelf vinden we deze kopfoto’s heel mooi en ik denk zo dat ze wel uitvergroot gaan worden! Volgende week krijgen we nog een paar anderen erbij, dus wie weet wat voor moois daar nog tussen zit! Vandaag zijn we weer begonnen met de gevorderden Breitensport en Flopke was helemaal in haar sas! Je kon haar echt zien genieten! Zo leuk, dus ja, daar doe je het voor,

Twisted Concussion

Ja, dat is de naam die ik mijn nieuwe quilt top heb gegeven. Ik had al jaren een Fig Tree charm pack liggen en toen ik de little twister liniaal had gekocht, had ik al zo’n idee waar dit nu eens voor gebruikt zou worden! Een try-out van deze liniaal! Dus vrijdag eens lekker domweg vierkantjes aan elkaar genaaid en ‘s avonds zelfs al een begin gemaakt met de twister liniaal te snijden! Ik ben blij dat ik hem wel gekocht heb. Voor mij geen aftekenen met een malletje en dan nog een keer erover heen om alles uit te knippen. Nu kon ik in één keer alles gelijk snijden en klaar leggen in volgorde om weer aan elkaar te naaien. Erg leuk werk moet ik zeggen en lekker makkelijk! Zogezegd een vluggertje! Dit is de vierkantjes lap die je eerst maakt, met een rand eromheen, anders kun je de buitenste blokjes niet snijden. En dan in elkaar zetten en nog een decoratief randje eromheen naaien, of twee, en je hebt een leuke snelle quilt top klaar! Het zijn hier echt de stofjes die het doen. Wel viel me

Gefeliciteerd Flopke, al 3 jaar!

Ja, het al drie jaar geleden dat in de vroege zondagmorgen het Glamour nest werd geboren bij Sparkling Hope Labradors . O wat waren ze klein op die eerste foto’s, maar alle 8 zijn nu grote gezonde stevige hondjes geworden, die veel op elkaar lijken, ook in karakter als ik de andere verhaaltjes lees! Kijk maar eens op het SH blog voor foto’s van Flopke’s broertjes en zusje! Echt soms weet ik niet wie wie is! Ook baasje had aan zijn meisje gedacht hoor, mooie vlag he! Vanochtend al lekker een bakje vlees verorberd: en er ligt al een lekker runder oortje klaar voor direct bij de koffie (zij het oortje en ik de koffie).   Vanmiddag hopen we op wat zon zodat we nog even lekker kunnen spelen in het park! Van de week ging die kleine gek het water al in! Brrr…… Nu eerst het oortje en koffie! Fijne dag verder… Het was heerlijk!